Skip to main content

Kinomap is een platform dat gebruikers in staat stelt om interactieve trainingservaringen te hebben met behulp van videobeelden. Het stelt gebruikers in staat om virtueel te fietsen, te rennen of te roeien op verschillende locaties over de hele wereld.

Binnen Kinomap kunnen gebruikers hun eigen playlists maken om hun trainingservaring aan te passen. Deze playlists kunnen worden samengesteld uit verschillende video's die beschikbaar zijn op het platform. Gebruikers kunnen video's selecteren op basis van hun voorkeuren, zoals de locatie, de moeilijkheidsgraad, de duur en het type activiteit.

Door een playlist te maken, kunnen gebruikers meerdere video's achter elkaar afspelen en zo een aaneengesloten trainingsprogramma creëren. Dit stelt gebruikers in staat om een gevarieerde en uitdagende trainingssessie te hebben zonder dat ze telkens handmatig video's moeten selecteren.

Bovendien kunnen gebruikers hun playlists delen met anderen op het Kinomap-platform. Dit stelt gebruikers in staat om hun favoriete trainingsprogramma's met vrienden te delen of de playlists van andere gebruikers te ontdekken en uit te proberen.

Kinomap biedt ook de mogelijkheid om de voortgang bij te houden en statistieken weer te geven, zoals afstand, snelheid en verbrande calorieën. Dit stelt gebruikers in staat om hun prestaties te volgen en hun voortgang in de loop van de tijd te zien.

Al met al biedt Kinomap gebruikers de mogelijkheid om hun trainingsroutine te verrijken met een scala aan virtuele trainingsvideo's en de vrijheid om hun eigen playlists aan te maken en te delen.